top of page
SCOPUL COMPANIEI

Despre Companie

  • Prestarea serviciilor calitative pentru confectionarea unui asortiment bogat si diversificat de stampile cum ar fi: stampile de diferite forme pentru persoane juridice si fizice. 

  • Prestarea serviciilor calitative a traducerilor scrise din/în limbile si anume: româna, rusa, engleza, franceza, uncraineana, italiana, spaniola, portugheza, germana, greaca, poloneza, bulgara, turca etc.

  • Prestarea serviciilor poligrafice pentru persoane juridice si fizice cum ar fi: carti de vizita, foi de atent, pliante, flaere, afise, etichete autoadezive, antete carton, felicitari, meniuri carton, avize, calendare de buzunar, etc.

 

  La confectionarea stampilelor se utilizeaza materialele si utilaje de înalta calitate si accesoriile pentru stampile sunt folosite de la producatorii asa ca: COLOP si TRODAT.

 

    Toate lucrarile se îndeplinesc de specialisti cu calificare înalta si cu experienta bogata. Designerii companiei sunt gata sa acorde asistenta la elaborarea schitei stampilei în corespundere cu cerintele clientului.

Suntem o companie orientata spre performanta. Ne pozitionam ca lideri orientati catre dezvoltare durabila.

 

    Respectul si sustinerea sunt bazele pe care se construiesc relatiile în companie. Ne asumam responsabilitatile individuale ca noi o sa Vâ dam sfaturi referitor la alegerea stampilelor. Doriti sa Va convingeti de acest lucru? Adresati-va la noi chiar acum!

    SRL Magistra Prest este  un  producator  licentiat – Licenta Seria A MMII  nr. 040007 al  stampilelor.

 

    Suntem  receptivi  la asteptarile clientilor si consumatorilor nostri oferindu-le servicii în confectionarea stampilelor, serviciilor calitative a traducerilor  si a serviciilor poligrafice.

bottom of page