top of page

Traduceri scrise si interpret

Traduceri scrise si interpret

 

    Compania „Magistra Prest”  este formata dintr-o echipa de buni profesionisti si care întotdeauna suntem gata sa prestam servicii calitative.

 

    Specialistii nostri au fost supusi unei selectii de calificare, detinând autorizatie de efectuare a traducerii, astfel încât ei realizeaza traducerea la un nivel ce corespunde tuturor standardelor de calitate.

 

    Biroul de traduceri „Magistra Prest” lucreaza cu persoane juridice si fizice. Noi putem solutiona probleme legate de orice domeniu de activitate – începând cu traducerea actelor standarde si terminând cu acte nestandarte complicate sau voluminoase.

 

 

    La noi puteti comanda urmatoarele servicii:

 

    Biroul de traduceri „Magistra Prestofera servicii de traduceri profesionale si anume:

  • traducerea documentelor si textelor;

  • traducerea documentelor cu legalizare notariala pentru persoanele fizice si juridice;

  • legalizarea documentelor traduse prin semnatura traducatorului autorizat si stampila biroului de traduceri;

  • traduceri interpret autorizate pentru servicii notariale, procese judiciare etc.;

  • traduceri interpret neautorizate la întâlniri de afaceri, seminare, conferinte etc.;

 

    Traducem orice documente si texte de orice nivel de dificultate din/în limbile: rusa, ucraineana, româna, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, poloneza, ceha, bulgara, turca, greaca, araba si altele.

 

Documente standard: 

 

Certificat de nastere, deces, casatorie, divort, cazier judiciar, acte de identitate, Pasaport, permis de conducere, atestat, diploma, alte certificate, atestat, supliment la atestat,  supliment la diploma, carnet de munca, certificat academic, livret militar, carnet de note, carnet de student, adeverinta de la adresa de domiciliu, de la locul de studii, de la locul de munca, adeverinta de casatorie, de salarizare, de detinere a contului bancar, adeverinta de la SEL si alte adeverinte;

 

Documente nestandarde:

 

Certificate de înregistrare, adeverinte privind fabricarea stampilei, licente, brevete si alte documente cu continut restrâns, procuri, contracte notariale, hotarâri judecatoresti, contracte, acte constitutive, texte cu termini tehnici, economici, juridici, stiintifici, medicinali, articole, rapoarte, legi, ordonante, etc.

bottom of page